Urverk!

logo

Uppsala kammarkör firar 20 år och utforskar människans förutsättningar i tiden och rummet. I människans barndom bestämmer hon sig för att ta makten över sitt eget öde. Hon åkallar de fyra elementen till stöd och hjälp och ger sig ut på det äventyr som är livet.

Ungdomens naiva dröm om kärlek övergår snart i passion. Med tiden utvecklas passionen till vansinne och slutligen finns ingenting annat än döden. Verk av bland andra Barber, Ravel och Orff framförs av kören som samarbetat med bildkonstnären Håkan Brattlöf och kompositören Mattias Hammarsten för ett brutalt och stämningsskapande uttryck.

Projektets första konsert är inbokad 17 november i Kulturoasen i Hågaby. Bidrag till körens verksamhet samlas in på plats, inga biljetter säljs i förväg.

Konserten börjar 14:00

Karta